×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳

به گزارش خبرنگار عترتنا؛آیت الله «روح الله قرهی» از اساتید برجسته اخلاق شهر تهران، شامگاه دوشنبه ۲۴ اردیبهشت‌ماه در جلسه هفتگی درس اخلاق خود که در حسینیه ماه مدینه تهران برگزار شد، با بیان اینکه اهمیت کنترل زبان گفت: سکوت عبادت است و باید خیلی دقت کرد و مراقب زبان و گفتار خود بود. در کتاب تحف‌العقول روایتی نبوی درباره حفظ زبان آمده است: «اِحفَظْ لِسانَکَ. ثُمّ قالَ لَهُ: یا رسولَ اللّهِ، أوصِنی! قالَ صلی الله علیه و آله: ...

به گزارش عترتنا؛ جلسه هفتگی درس اخلاق حجت‌الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی حسینی همدانی» با موضوع "شرح وصایای رسول خدا صلوات الله علیه وآله به ابوذر" چهارشنبه ۵ اردیبهشت‌ماه در مصلی کرج برگزار شد. وی در این جلسه که اولین جلسه این موضوع بود به تبیین جایگاه ابوذر پرداخت و در ادامه ضمن بیان اهمیت استفاده از مواعظ و عالمان ربانی نکاتی را درباره چگونگی بندگی کردن و کسب توجه در نماز بیان کرد. متن کامل این جلسه به شرح زیر ...

ایکنا آیت‌الله جوادی آملی ۱۹ اردیبهشت ماه در درس اخلاق خود به شرح فرازی دیگر از نهج‌البلاغه درباره دنیا پرداخت که متن سخنان ایشان به شرح زیر است؛ دنیا دار عبور / کودک ۹۰ ساله حضرت امیر(ع) در تعبیر زیبایی فرمودند: الدُّنْیَا دَارُ مَمَرٍّ، لَا دَارُ مَقَرٍّ؛ وَ النَّاسُ فِیهَا رَجُلَانِ، رَجُلٌ بَاعَ فِیهَا نَفْسَهُ فَأَوْبَقَهَا، وَ رَجُلٌ ابْتَاعَ نَفْسَهُ فَأَعْتَقَهَا. دنیا قرارگاه نیست و قرارگاه، آخرت است ...

راهکارهای مقابله با اضطراب و پریشانی
17 اردیبهشت 1403

آیت الله فیاضی در جلسه اخلاق دفتر مقام معظم رهبری در قم به ارائه راهکارهای «رفع اضطراب و پریشانی» پرداخت.

عیب دیگران را در ذهنتان هم وارد نکنید/چرا باید سلام کنیم؟
11 اردیبهشت 1403

آیت‌الله قرهی در جلسه این هفته درس اخلاق خود گفت: علاوه بر اینکه نباید عیب دیگران را بگویید حتی نباید آن را در ذهن وارد کنید؛ بلکه به‌جای دیدن عیب دیگران باید عیب خود را ببینید و آن را اصلاح کنید.

تبیین عرفان حقیقی و تمایز آن از عرفان کاذب
09 اردیبهشت 1403

مرحوم آیت الله ضیاءالدین نجفی در یکی از جلسات درس اخلاق خود به تبیین عرفان حقیقی و تمایز آن از عرفان کاذب و مجازی پرداخت که در ادامه می‌خوانید.

چگونه به رحمت الهی برسیم و از آن برخوردار شویم؟
06 اردیبهشت 1403

آیت‌الله جاودان گفت: اگر مواظب خودتان باشید، دست و زبان و گوش و چشم و زبان خود را مراقبت کنید، مورد رحمت خدا قرار می‌گیرید و بعد از آن دیگر هیچ مشکلی در رندگی نخواهید داشت و زندگی‌تان به برکت رحمت خدا آسان خواهد شد.

دنیا مرکز درآمد و کسب توشه آخرت/بهشت و جهنم محصول عمل انسان است
05 اردیبهشت 1403

آیت الله جوادی آملی گفت: در آخرت بهشتی است که محصول کار آدم است. جهنمی است که محصول کار آدم است. در دنیا هم سعادتی است که محصول کار آدم است و شقاوتی است که محصول کار آدم است. بنابراین دنیا را مذمت کردن برهان علمی ندارد.

حجاب‌ نورانی و ظلمانی و راه بیرون آمدن از آن/دنیا دار حجاب است
28 اسفند 1402

آیت الله توکل گفت: انسان از بدو تولد با حجاب تعلق به دنیا آمده است و به مرور با دور شدن مبدا نور گرفتار حجاب گناه هم شده است و آن چیزی که حجاب آور است چیزی است که انسان را اسیر خود کند.

علت مستجابت نشدن دعا و راه توسل به خدا
17 اسفند 1402

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید احمد فقیهی در جلسه این هفته درس اخلاق دفتر مقام معظم رهبری در شهر مقدس قم به تبیین دو رکن اصلی استجابت دعا و توسل به خدا پرداخت.

اختلاف خانوادگی و راهکارهای حل آن
15 اسفند 1402

یکی از تألیفات آیت‌الله حسین مظاهری از اساتید اخلاق شهر اصفهان، کتاب «اخلاق در خانواده» است که در آن به مسائل مرتبط با خانواده پرداخته و راهکارهایی برای حل اختلافات خانوادگی را بیان نموده است.

چگونه گناه نکنیم و محبت خدا را کسب کنیم؟
13 اسفند 1402

حجت‌الاسلام‌والمسلمین فقیهی گفت: اگر محبت خدا به دل انسان آمد محبت‌های دنیوی و زرق‌وبرق دنیا، گناه و معصیت مزه نمی‌کند و لذت ندارد و دیگر چنین انسانی سمت گناه و معصیت نمی‌رود.

ترک معاصی اولین قدم سلوک/اولین توصیه مرحوم سید هاشم حداد
09 اسفند 1402

آیت‌الله کمیلی خراسانی گفت: اگر تقوا و خوف الهی در دل باشد آن‌وقت انسان در جایی که اسباب معصیت از هر جهت برایش فراهم است مرتکب گناه و معصیت نمی‌شود. اما اگر تمرین نکرده باشد در چنین مواقعی مرتکب گناه می‌شود.